Aanbod

Pakketten Drie60.com

Preventief pakket

Wil je dat je medewerkers vitaal en veerkrachtig aan het werk zijn? Wil je hen helpen inzicht te krijgen in hun eigen mentale vitaliteit, nog voor het misgaat? Dan is het preventieve programma van Drie60 geschikt voor jouw bedrijf.

Je investeert een vast bedrag per medewerker per maand. Jouw medewerkers krijgen toegang tot de scan, de rapportage en de e-health modules, inclusief ondersteuning van onze psychologen. Bied je deze kans aan je medewerkers, dan wil je dat ze gebruik maken van onze diensten. Uiteraard helpen wij je daarbij.

Curatief pakket

De vitaliteitsscan van Drie60 zet je in wanneer een werknemer mogelijk uit gaat vallen en je deze zo goed mogelijk wilt helpen. Voor een vast bedrag zet je de vitaliteitsscan in bij een medewerker. Daar hoort ook gelijk onze professionele en deskundige ondersteuning bij. De vitaliteitsscan geeft jouw medewerker de juiste inzichten, adviezen en middelen. Zo kunnen ze direct aan de slag te gaan met hun eigen veerkracht en vitaliteit.

Drie60.com B.V. ondersteunt je in de zorg voor uw medewerkers, ook buiten het werk om

JA, NU AANVRAGEN!

Hoe onze scan werkt

We bieden een online vitaliteitsscan aan. Daardoor krijgen jouw medewerkers inzicht in hun persoonlijke veerkracht en mentale vitaliteit. De Drie60 scan is strikt vertrouwelijk en laagdrempelig. Daardoor kunnen medewerkers gerust open zijn en tot diepere inzichten komen.

Herkennen en erkennen!

In onze scan worden 35 verschillende domeinen uitgelicht. Thema’s zijn o.a. stress, angst, relaties, slaap, assertiviteit en zelfbeeld. Onze scan is ‘slim’, vraagt door waar nodig en maakt vaart wanneer dat kan. Daardoor duurt de scan niet langer dan 15 minuten.

Aanbeveling

Na de Drie60 scan wordt er een persoonlijk en professioneel advies opgesteld door onze psycholoog. De inzichten uit de rapportage leren medewerkers signalen makkelijker (h)erkennen. Daar kunnen ze actief mee aan de slag.  Een medewerker kan dan bijvoorbeeld advies krijgen om zelf aan de slag te gaan. Soms wordt een e-health programma (zelfstandig of begeleid) of een online “face-to-face” behandeltraject aangeboden.

E-health informatie

Meer hulp nodig?

Af en toe zien wij complexiteit die niet op te lossen is met online zelfhulp. In dit geval stelt de psycholoog een behandelplan op maat op. Onze psychologen geven via een beveiligd videobelplatform therapie. Daarnaast hebben wij een landelijk dekkend netwerk met meer dan 250 behandelaars. Dus, als een medewerker persoonlijker contact wilt, dan kan dat ook.

JA, NU AANVRAGEN!